Webdesign by Kangoman

Dienstverlening

U wilt weten wat de waarde van is van uw eigen woning? U wilt een huis kopen en vooraf weten wat de reŽle waarde is? In beide gevallen kunt u mij inschakelen om de woning te laten taxeren.

Als LMV-makelaar / taxateur ben ik gekwalificeerd om taxaties uit te voeren en beschik over de nodige kennis en jarenlange ervaring om de objectieve waarde van de woning vast te stellen.

Bent u nog op zoek naar het huis van uw dromen? Dan hebt u twee mogelijkheden. U gaat zelf op zoek en regelt alles zelf. Dan is het echter niet ondenkbaar dat u tegen onverwachte problemen aanloopt. U kunt ook een makelaar in de arm nemen. Dan is een LMV-makelaar / taxateur een uitstekende keuze!

Als LMV-makelaar / taxateur ben ik vertrouwd met onroerende zaken en loods ik u deskundig door alle aankoopperikelen heen.

Ik sta u bij in het hele aankoopproces, vanaf de eerste oriŽntatie tot en met het ondertekenen van de akte bij de notaris. U kunt rekenen op goede adviezen en optimale service.

Iedere LMV-makelaar / taxateur werkt volgens strikte regels. Door ons lidmaatschap zijn wij gebonden aan de LMV-Erecode, waarin precies vastgelegd aan welke regels wij moeten voldoen.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit staan hoog in ons vaandel.

Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent!

 

Wat kan ATS voor u betekenen? De mogelijkheden op een rijtje:

Taxatieopdracht:

Volledige aankoopopdracht:

Gerichte aankoopopdracht:

Zoekopdracht:

Heeft u nog vragen, schroom niet om te bellen. Ik ben u graag van dienst!

 

[Home] [Dienstverlening] [Tarieven] [Contact] [Zeeuwse Recepten]

ATS - Algemeen Taxatiebureau Soeters - Gouweveerseweg 3 - 4301 RP Zierikzee - Tel: 0111-411 465