Webdesign by Kangoman

Home

Wat is ATS?

ATS staat voor Algemeen Taxatiebureau Soeters en is in handen van Tom N. Soeters.

Ik specialiseer mij in het taxeren van alle onroerend goed, uiteenlopend van woonhuizen en bedrijfsobjecten tot agrarische objecten. Mijn opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. Ook hypotheekadviseurs en assurantie-tussenpersonen behoren tot mijn klantenkring. Ik ben lid van de Landelijke Makelaars Vereniging LMV, hetgeen behalve de nodige waarborgen naar de consument toe, ook betekent dat ik voor alle banken en verzekeringsmaatschappijen mag taxeren.

 

Dienstverlening

Behalve taxeren behoren zoekopdrachten en aankoopbegeleiding ook tot de mogelijkheden. Nadrukkelijk begeef ik mij niet op de verkoopmarkt. Een bewuste keuze. Immers alleen zo kan ik een onafhankelijke vaststelling van de waarde garanderen. Ook het feit dat ik als beŽdigd makelaar ben opgenomen in het Register Makelaar Taxateurs onroerende zaken, staat hier borg voor.

 

Kwaliteit en snelheid

Het spreekt vanzelf dat taxeren maatwerk is. Daarom zet ik de moderne technieken in om mijn cliŽnten zo snel en zo goed mogelijk van de informatie te voorzien die ze nodig hebben. Zo kunnen de digitale fotoís van het getaxeerde object per e-mail naar de cliŽnt verstuurd worden en is er een on-line verbinding met het Kadasternetwerk. Woonhuistaxaties liggen binnen drie werkdagen na opname bij de opdrachtgever ďop de matĒ. Bij bedrijfsmatig en agrarisch onroerend goed, is dit afhankelijk van de aard en omvang van het object.

Het werkgebied omvat geheel Zeeland en de Zuidhollandse eilanden.

 

[Home] [Dienstverlening] [Tarieven] [Contact] [Zeeuwse Recepten]

ATS - Algemeen Taxatiebureau Soeters - Gouweveerseweg 3 - 4301 RP Zierikzee - Tel: 06-233 60 690 - Mail mij!